Werken bij Arvato

Arvato als werkgever

working at arvato
Wie is Arvato?
We are Arvato. Wij zijn een zeer divers internationaal bedrijf met een zeer breed scala aan diensten en oplossingen. Wij combineren drukwerk, callcenterdiensten, contentmanagement, direct marketing en warehousing. Opdrachtgevers maken gebruik van onze diensten om een uitstekende klantervaring te bieden aan hun klanten. Onze contactcenters zijn verspreid over het hele land en kunnen voor elk mogelijk kanaal worden ingezet. Via e-mail, telefoon, chat, Whatsapp, social media en meer maken we van elk klantencontact iets waardevols. Marketing Solutions beheert de uitstekende uitvoering van de marketing- en communicatieactiviteiten van onze opdrachtgevers. Door diverse disciplines te combineren, voeren we hun marketingactiviteiten uit en bereiken wij hun klanten thuis, in de winkel en onderweg.
.
.
Wij begrijpen hoe belangrijk supply chains zijn voor het succes van een bedrijf. Daarom leveren wij niet alleen het product maar ook de complete merkbelofte. We erkennen ook dat de naleving van de industrienormen en het leveren van een consistente dienstverlening essentieel is. En dat allemaal terwijl de kosten worden gedrukt en wij voor een betere zichtbaarheid en transparantie zorgen. Ons deskundige in-house-team biedt training, ICT-ondersteuning, kwaliteitsmanagement, personeelsplanning en business intelligence, zodat wij de beste service voor onze opdrachtgevers kunnen waarborgen.
.
Wil je werken als klantenservicemedewerker?
Onze sollicitatieprocedure voor klantenservicemedewerker start met het maken van de Arvato TalentPitch. Deze online test geeft ons inzicht in jouw sterke eigenschappen en vaardigheden en je kunt meteen een kijkje achter de schermen nemen bij ons bedrijf. Als je de test positief hebt afgerond, volgt een uitnodiging voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Klik hier om naar de TalentPitch te gaan.
working at arvato

© Arvato Benelux: a Bertelsmann company - Designed and Developed by Harver