Careers

Join the team

Careers

  

Are you interested in one of our vacancies or do you want to send us an open application? Below you can find our current vacancies and easily apply online. For more information you can contact our recruiter Bert Hubben via bert.hubben@arvato.nl or phone 06-2574 7912. 

Jobs

Klantenservicemedewerker Energie - Venlo Full-time / Part-time 33 hours per week MBO
Medewerker Klantenservice Overheid - Venlo Full-time / Part-time 33 hours per week MBO
Manager Printed Media - Italy Full-time 40 hours per week HBO
Medewerker Klantenservice Schiphol & Eindhoven Airport - Abcoude Full-time / Part-time 33 hours per week MBO
Klantenservicemedewerker verzekering mobiele telefonie - Venlo Full-time 33 hours per week MBO
Servidedesk Medewerker ICT - Venlo Full-time 40 hours per week MBO
Klantenservicemedewerker Zalando - Abcoude Full-time / Part-time 33 hours per week MBO
Klantenservicemedewerker Mode - Maastricht Full-time / Part-time 32 hours per week MBO
Marketing Project Manager - Abcoude Full-time 40 hours per week HBO
Bid Manager - Corporate Sales Team - Abcoude Full-time 40 hours per week HBO
Operations Manager Zalando - Abcoude Full-time 40 hours per week HBO
Teamleader Schiphol & Eindhoven Airport - Abcoude Full-time 40 hours per week MBO+
Social Media Specialist Schiphol / Eindhoven Airport - Abcoude Part-time 24 hours per week HBOL o a d i n g . . .P r o c e s s i n g . . .

Social Media Specialist Schiphol / Eindhoven Airport - Abcoude

We are Arvato.

Ken jij de ins en outs van social media? Wil je passagiers, spotters en bezoekers van Schiphol en Eindhoven Airport op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen en hen verder helpen met hun vragen? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor het Schiphol/Eindhoven Airport-project in Abcoude zijn wij namelijk op zoek naar Social Media Specialist.

 

Waarom werken bij Arvato

 

Belangrijk werk

 

In de functie van Social Media Specialist ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een uitmuntende service op Social Media. Alle berichten worden gemonitord en binnenkomende vragen worden beantwoord.

 

Van jou wordt verwacht dat je creatief en proactief omgaat met de berichten op Facebook en Twitter. Je streeft hierbij naar het overtreffen van de verwachtingen van de passagiers en klanten, zodat zij geen onnodige stappen hoeven te nemen. Door het profiel van de fan/volger te checken, zorg jij ervoor dat het antwoord persoonlijk relevant wordt en dat het in de juiste context geplaatst wordt. Je bent hierin positief verrassend, professioneel, informeel waar het kan en sprankelend!

 

Leuk team

 

Je werkt binnen een team van de klantenservice afdeling met collega social media specialisten en klantenservicemedewerkers, die allen een passie voor klantenservice en luchtvaart hebben. Als er geen social mediaberichten open staan, zullen er ook calls, e-mails en chats van klanten beantwoord moeten worden. Je maakt als social media specialist daarom ook deel uitmaken van het operationeel customer service team.

Het team is heel divers, wij kunnen immers alleen de beste service bieden met collega’s die net zo divers zijn als de klanten die wij bedienen. Het team bestaat uit mensen van verschillende achtergronden, ervaringen en perspectieven.

 

Extraatjes

 

Personeel is de belangrijkste voorwaarde voor succes. Daarom zorgen wij goed voor onze collega’s. Niet alleen maken we iedere week een mooi bedrag op jouw bankrekening over, ook bieden we korting aan op een sportschoolabonnement, vieren we jouw verjaardag, houden we bedrijfsfeestjes, hebben we een reiskostenvergoeding en meer.

 

Verlanglijst

  • Je hebt aantoonbare affiniteit met de internetcultuur en social medianetwerken
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met de luchtvaart of het merk Schiphol en/of Eindhoven Airport
  • Je bent proactief, vooruitstrevend en creatief
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift
  • Flexibel inzetbaar gedurende de openingstijden van maandag t/m zondag tussen 06:00 uur – 24:00 uur. Aangezien we de klanten 365 dagen per jaar te woord staan, wordt er ook op feestdagen gewerkt.

 


Solliciteer

Nog steeds enthousiast of wil je meer weten over deze vacature?
Stuur een mail naar vacatures.abcoude@arvato.nl of bel ons via 020-519 86 40 of 06-11 30 38 29. Onze recruiters Michael en Jurre staan je graag te woord.
Als je verder bij ons in procedure gaat, mag je bij ons persoonlijk kennis komen maken. Dat begint met een rondleiding en een kijkje op de werkvloer om een indruk te krijgen van de werkomgeving en onze informele sfeer.

Share this vacancy with your friends or social network!
You can change the text but do not remove the share link!


© Arvato Benelux: a Bertelsmann company - Designed and Developed by Harver