Careers

Join the team

Careers

  

Are you interested in one of our vacancies or do you want to send us an open application? Below you can find our current vacancies and easily apply online. For more information you can contact our recruiter Bert Hubben via bert.hubben@arvato.nl or phone 06-2574 7912. 

Jobs

Klantenservicemedewerker Energie - Venlo Full-time / Part-time 33 hours per week MBO
Medewerker Klantenservice Overheid - Venlo Full-time / Part-time 33 hours per week MBO
Manager Printed Media - Italy Full-time 40 hours per week HBO
Medewerker Klantenservice Schiphol & Eindhoven Airport - Abcoude Full-time / Part-time 33 hours per week MBO
Klantenservicemedewerker verzekering mobiele telefonie - Venlo Full-time 33 hours per week MBO
Servidedesk Medewerker ICT - Venlo Full-time 40 hours per week MBO
Klantenservicemedewerker Zalando - Abcoude Full-time / Part-time 33 hours per week MBO
Klantenservicemedewerker Mode - Maastricht Full-time / Part-time 32 hours per week MBO
Marketing Project Manager - Abcoude Full-time 40 hours per week HBO
Bid Manager - Corporate Sales Team - Abcoude Full-time 40 hours per week HBO
Operations Manager Zalando - Abcoude Full-time 40 hours per week HBO
Teamleader Schiphol & Eindhoven Airport - Abcoude Full-time 40 hours per week MBO+
Social Media Specialist Schiphol / Eindhoven Airport - Abcoude Part-time 24 hours per week HBOL o a d i n g . . .P r o c e s s i n g . . .

Teamleader Schiphol & Eindhoven Airport - Abcoude

We are Arvato. Toonaangevende bedrijven vertrouwen op ons om een uitstekende klantervaring aan hun klanten te bieden. Voor onze opdrachtgever Schiphol / Eindhoven Airport zijn wij op zoek naar een nieuwe Teamleader! Heb jij een passie voor klantenservice en luchtvaart en beschik je over leidinggevende ervaring? Lees dan snel verder!

 

Als Teamleader haal jij het beste uit je teamleden naar boven. Jouw team zorgt voor een optimale klantenservice voor onze opdrachtgever en jij ondersteunt hen hierbij. In jouw functie ben je eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers en evalueer je regelmatig hoe het gaat met je medewerkers. Je biedt inzicht in de kwaliteit en kwantiteit van de verrichte werkzaamheden en zorgt voor de juiste begeleiding en coaching. Hierbij heb je aandacht voor de kwaliteiten van je medewerkers op het zakelijke vlak, alsook voor zaken die mogelijkerwijs kunnen spelen in de privésfeer die invloed hebben op het werk. Je daagt je mensen uit om het beste in zichzelf naar boven te halen en helpt hen doelstellingen te behalen.

 

Waarom werken bij Arvato?

 

1. Belangrijk werk

 

Elke dag helpen onze Customer Services Representatives (CSR’s) duizenden klanten met uiteenlopende vragen. Jij bent Teamleader van een team CSR’s en zorgt er samen met de Trainer / Coach voor dat jullie team een top performance levert. Onder jouw leiding zorgt je team ervoor dat de klanten van onze opdrachtgever zich zo goed mogelijk geholpen voelen.

 

2. Leuk team

 

Wij hebben een onwijs leuk en internationaal team. Je team bestaat uit mensen van verschillende achtergronden, ervaringen en perspectieven. Wij kunnen immers alleen de beste service bieden met collega's die net zo divers zijn als de klanten die wij bedienen.

 

3. Extraatjes

 

Personeel is de belangrijkste voorwaarde voor succes. Daarom zorgen wij goed voor onze collega’s. Niet alleen maken we iedere maand een mooi bedrag op je bankrekening over, maar we bieden ook korting aan op een sportschoolabonnement, vieren we je verjaardag, bedrijfsfeestjes, reiskostenvergoeding en meer.

 

Verlanglijst

 

  • Je hebt aantoonbare werkervaring als leidinggevende, bij voorkeur in een customer services / support omgeving
  • Je hebt oog voor de kwaliteiten van ieder individu en bent in staat om medewerkers te stimuleren om als persoon, maar ook als team de doelstellingen te behalen
  • Je beschikt over een MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Je bent communicatief sterk in zowel de Nederlandse als Engelse taal en beheerst deze goed in woord en geschrift
  • Je bent sociaal en kunt collega’s voorzien van opbouwende, eerlijke feedback
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift

 
Solliciteer

 

Klik op ‘Solliciteer nu!’ om te je CV en motivatiebrief te uploaden. Je mag je motivatiebrief richten aan onze HR Advisor: mw. S. Hanssen. Een assessment en referentiecheck kunnen onderdeel zijn van onze selectieprocedure. Als je goed bij ons past, nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek.

Share this vacancy with your friends or social network!
You can change the text but do not remove the share link!


© Arvato Benelux: a Bertelsmann company - Designed and Developed by Harver