Werken in een hecht team en jezelf ontwikkelen

Lucrecia is customer service representative bij Arvato sinds 2006

Het verhaal van Lucrecia: teamwork en diversiteit

Ik was een van de eerste medewerkers van de afdeling waar we zakelijke klantenservice verzorgen voor een bank. is hecht en er heerst een goede sfeer. We zien elkaar ook privé en persoonlijke zaken worden met elkaar gedeeld. Ik ben iemand die heel veel waarde hecht aan sociale contacten. Dat is heel erg belangrijk voor mij. Het werken bij Arvato bevalt. Typisch Arvato is voor mij de open en losse sfeer. Alles is bespreekbaar.

Parttime werken tussen 20 en 36 uur

Bij Arvato kun je parttime werken tussen de 20 en 36 uur per week. Met onze flexibele uren en tijden krijg je als parttimer alle ruimte om een goede balans te creëren tussen werk en privé. Zo kun ...

lees meer >

Ervaring opdoen met computers

Bij Arvato werkt iedereen met computers. Kun je goed omgaan met een computer, dan is dat mooi meegenomen. Heb je weinig computerervaring? Dat is geen probleem, je wordt hierbij begeleid. Door het ...

lees meer >

Goede sfeer: jong&oud(er)

Bij Arvato vind je heel verschillende mensen. Een jongere die net van school komt, een herintreder die na jaren weer aan de slag gaat, een student die zijn opleiding (nog) niet heeft afgemaakt, een ...

lees meer >

Parttime werken tussen 20 en 36 uur

Bij Arvato kun je parttime werken tussen de 20 en 36 uur per week. Met onze flexibele uren en tijden krijg je als parttimer alle ruimte om een goede balans te creëren tussen werk en privé. Zo kun je ervoor zorgen dat je genoeg tijd hebt voor de dingen die voor jou belangrijk zijn. Zoals de zorg voor kinderen of familieleden of het volgen van een cursus of studie.

Ervaring opdoen met computers

Bij Arvato werkt iedereen met computers. Kun je goed omgaan met een computer, dan is dat mooi meegenomen. Heb je weinig computerervaring? Dat is geen probleem, je wordt hierbij begeleid. Door het werk raak je vanzelf vertrouwd met verschillende programma's en voor je het weet is het de normaalste zaak van de wereld. Ook privé kun je daar je voordeel mee doen! En het is natuurlijk een enorm pluspunt op je CV.

Goede sfeer: jong&oud(er)

Bij Arvato vind je heel verschillende mensen. Een jongere die net van school komt, een herintreder die na jaren weer aan de slag gaat, een student die zijn opleiding (nog) niet heeft afgemaakt, een ambitieuze MBO-er die wil doorgroeien of een ouder die wil bijverdienen met leuk werk.
De verschillen in leeftijd en achtergrond lijken heel groot. Maar in de praktijk zijn we gewoon allemaal collega's. De sfeer is open, ontspannen en informeel. Een gezellig praatje tijdens je pauze, een collega helpen die er even niet uitkomt, samen lachen om gekke voorvallen: het hoort allemaal bij het werken bij Arvato.

© Arvato Benelux: a Bertelsmann company - Designed and Developed by Harver