Werken, leren en een gezin combineren

Eva werkt als customer service representative sinds 2008

Het verhaal van Eva: werken en leren

Deze baan was bedoeld als tijdelijke baan, maar het beviel eigenlijk beter dan verwacht. Ik ben begonnen als klantenservicemedewerker en vond intern telkens een andere uitdaging door van afdeling te veranderen. Ik werk 24 uur en kan dat prima combineren met mijn gezin. Daarnaast volg ik een MBO3 opleiding via Arvato. Deze opleiding kan ik volgen bij Arvato op locatie. Het is een verkorte opleiding in deeltijd waarbij mijn werk geldt als stage. Ik verwacht volgend jaar februari mijn diploma te halen en dan ga ik waarschijnlijk weer 32 uur werken. Typisch Arvato is voor mij: collegialiteit en openheid over wat er speelt binnen het bedrijf.

Erkend MBO-diploma halen

Wil je werken en tegelijk je MBO-diploma halen? Dat kan bij Arvato. Je kunt direct starten met de opleiding en binnen twee jaar kun je een landelijk erkend MBO-diploma op zak hebben. Onze eigen ...

lees meer >

Persoonlijke begeleiding

Arvato investeert veel in haar collega's via training, opleiding, coaching en begeleiding. Om haar medewerkers een stevige basis te geven voor hun loopbaan, geven wij je de mogelijkheid om tijdens ...

lees meer >

Flexibele baan

Als je bij Arvato werkt, kun je rekenen op een flexibele baan. Bij ons werken zowel fulltimers als parttimers. Onze werktijden zijn ook flexibel. We zijn voor onze klanten tussen 8.00 en 20.00 uur ...

lees meer >

Erkend MBO-diploma halen

Wil je werken en tegelijk je MBO-diploma halen? Dat kan bij Arvato. Je kunt direct starten met de opleiding en binnen twee jaar kun je een landelijk erkend MBO-diploma op zak hebben. Onze eigen Arvato Academy heeft hiervoor een praktijkopleiding, die je kunt afronden met het diploma voor Commercieel medewerker binnendienst / Contactcenter Medewerker (MBO 3).
Je volgt de opleiding tijdens je werk als Customer Service medewerker. Je hoeft niet naar school, maar je leert terwijl je werkt. Je krijgt hierbij persoonlijke begeleiding van je praktijkbegeleider. Daarnaast krijg je opdrachten of ander huiswerk mee. Het lesmateriaal wordt kosteloos door Arvato aan je verstrekt en tijdens de praktijkopleiding ontvang je gewoon je salaris.
Met deze mogelijkheid voor werken en leren tegelijk, willen wij je een goede basis geven voor je verdere loopbaan. Deze opleiding is niet alleen waardevol voor je werk bij Arvato. Met het diploma én je werkervaring heb je volop mogelijkheden voor een mooie carrière, binnen of buiten ons bedrijf.

Persoonlijke begeleiding

Arvato investeert veel in haar collega's via training, opleiding, coaching en begeleiding. Om haar medewerkers een stevige basis te geven voor hun loopbaan, geven wij je de mogelijkheid om tijdens het werk een MBO-diploma te halen.
Het combineren van werk en opleiding is een goede manier om aan de toekomst te werken. Het is ook een uitdaging, waarvoor je motivatie en inzet nodig hebt. Maar je staat er niet alleen voor. De praktijkbegeleiders helpen je bij het werken en leren. Je weet waar je het voor doet: met een MBO-diploma en je werkervaring heb je alles in huis voor een succesvolle loopbaan.

Flexibele baan

Als je bij Arvato werkt, kun je rekenen op een flexibele baan. Bij ons werken zowel fulltimers als parttimers. Onze werktijden zijn ook flexibel. We zijn voor onze klanten tussen 8.00 en 20.00 uur bereikbaar. Daardoor kun je bijvoorbeeld in de ochtenduren werken, of juist later starten. In overleg bekijken we wat voor jou het beste werkt. Je weet van tevoren waar je aan toe bent, zodat je je bezigheden goed kunt plannen.

© Arvato Benelux: a Bertelsmann company - Designed and Developed by Harver