Serena - ontwikkeling

Serena startte als klantenservicemedewerker, maakte de stap naar senior medewerker en is nu teamleider.

Ik zocht een uitdaging en wilde mezelf ontwikkelen.

Mijn naam is Serena. Na mijn studie journalistiek was het voor mij niet meteen duidelijk welke richting ik op wilde gaan. Ik wilde mezelf ontwikkelen, zowel persoonlijk als op werkgebied. Bovendien had ik een uitdaging nodig. Meteen na mijn studie ben ik daarom bij Arvato aan de slag gegaan als voorlichter voor de overheid. De vragen van de burgers zijn divers en dat maakt je dag afwisselend. Ik voelde meteen dat Arvato een bedrijf is dat open staat voor ontwikkeling en daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Na zes maanden ben ik aan de slag gegaan als senior. Je bewaakt in deze functie de kwaliteit van de dienstverlening en geeft training aan nieuwe medewerkers. En nu, wederom na zes maanden, ben ik teamleider en ligt de focus meer op de aansturing van het team. Een nieuwe uitdaging waarin ik mezelf kan ontwikkelen!

Afwisselend werk met kansen

Jouw werk als Customer Service medewerker is geen dag hetzelfde! Je krijgt steeds weer te maken met andere klanten, die je zo goed mogelijk helpt, en met andere vragen, waarvoor je de beste oplossing ...

lees meer >

Goede sfeer en diversiteit

Bij Arvato heb je heel verschillende collega's. Op het eerste gezicht lijken de verschillen in leeftijd, cultuur en achtergrond misschien wel groot. Maar in de praktijk zijn we gewoon allemaal ...

lees meer >

Persoonlijke begeleiding

Arvato investeert veel in haar collega's via training, opleiding, coaching en begeleiding. Om haar medewerkers een stevige basis te geven voor hun loopbaan, geven wij je de mogelijkheid om tijdens ...

lees meer >

Afwisselend werk met kansen

Jouw werk als Customer Service medewerker is geen dag hetzelfde! Je krijgt steeds weer te maken met andere klanten, die je zo goed mogelijk helpt, en met andere vragen, waarvoor je de beste oplossing zoekt.
Ook krijg je de kans om je te ontwikkelen. Misschien ga je naast telefoontjes ook backofficewerk doen. Of misschien wil je binnen het bedrijf doorstromen naar een ander team of een andere functie. En als je wilt, kun je bij ons ook je MBO-diploma halen (tijdens werktijd).
Wat een baan bij Arvato je in ieder geval oplevert, is waardevolle werkervaring. En daarmee heb je volop mogelijkheden voor het vervolg van je carrière, binnen of buiten ons bedrijf.

Goede sfeer en diversiteit

Bij Arvato heb je heel verschillende collega's. Op het eerste gezicht lijken de verschillen in leeftijd, cultuur en achtergrond misschien wel groot. Maar in de praktijk zijn we gewoon allemaal collega's. Het doet er niet toe wat je leeftijd is, of je een hoofddoek draagt, wat je achtergrond is. Je zult merken dat de sfeer open en informeel is en dat is prettig samenwerken én gezellig. Een praatje tijdens je pauze, een collega helpen die er even niet uitkomt, samen lachen om gekke voorvallen: het hoort allemaal bij het werken bij Arvato.

Persoonlijke begeleiding

Arvato investeert veel in haar collega's via training, opleiding, coaching en begeleiding. Om haar medewerkers een stevige basis te geven voor hun loopbaan, geven wij je de mogelijkheid om tijdens het werk een MBO-diploma te halen.
Het combineren van werk en opleiding is een goede manier om aan de toekomst te werken. Het is ook een uitdaging, waarvoor je motivatie en inzet nodig hebt. Maar je staat er niet alleen voor. De praktijkbegeleiders helpen je bij het werken en leren. Je weet waar je het voor doet: met een MBO-diploma en je werkervaring heb je alles in huis voor een succesvolle loopbaan.

© Arvato Benelux: a Bertelsmann company - Designed and Developed by Harver