Nieuws

Het laatste nieuws rondom Arvato

Latest News Image
Arvato verzorgt klantenservice Rituals ...
17 mei 2017
Begin deze maand zijn we live gegaan met Rituals met teams in Maastricht én op het Rituals hoofdkantoor in Amsterdam.
lees meer >
Schiphol viert COPC-certificering
16 mei 2017
News Image
Het is feest deze bij het Schiphol-account van Arvato. Aanleiding is het behalen van het COPC-certificaat afgelopen maandag (1 ...
lees meer >
De TalentPitch is vernieuwd
21 dec. 2016
News Image
Vandaag hebben wij een geheel nieuwe TalentPitch gelanceerd. Zowel het ontwerp als de games en filmpjes zijn volledig vernieuwd, ...
lees meer >
Kom langs en maak kennis met Arvato!
21 okt. 2016
News Image
Een baan in een klantenservice omgeving, vaak weet je niet precies wat je je daarbij voor moet stellen. Daarom willen we je graag ...
lees meer >
Meer nieuws
 • 04 dec. 2015 ‐ Customer Service Valley start nieuwe mbo-klas lees meer >
 • 29 okt. 2015 ‐ Arvato kondigt strategische uitbreiding in Nederland aan lees meer >
 • 07 okt. 2015 ‐ And the OBIaward for proactive webcare goes to… lees meer >
 • 30 sep. 2015 ‐ Customer Service Valley stimulans voor economie en arbeidsmarkt lees meer >
 • 03 jul. 2015 ‐ Arvato contracteert nieuwe klant voor Maastricht locatie lees meer >
 • 25 jun. 2015 ‐ Arvato to Manage European E-fulfilment for Rituals Cosmetics lees meer >
 • 09 mrt. 2015 ‐ Arvato, Vodafone, Q-Park en gemeente Maastricht starten Customer Service Valley lees meer >
 • 06 jan. 2015 ‐ Wereldwijd succes binnen de supply chain lees meer >
 • 16 okt. 2014 ‐ Uitgelicht in Open Outsourcing: Twitter als contactkanaal voor Informatie Rijksoverheid lees meer >
 • 02 jun. 2014 ‐ Harver in samenwerking met Arvato Benelux is genomineerd voor Call Center Week Excellence Awards USA lees meer >
 • 22 mei 2014 ‐ Hoge kwaliteit van klantcontact beloond met drie COPC-certificaten lees meer >
 • 29 apr. 2014 ‐ Aanstormende talenten gezocht! lees meer >
 • 25 apr. 2014 ‐ Arvato Benelux en Harver winnen de NCCA HRM Award lees meer >
 • 30 jan. 2014 ‐ 'Gamen is het nieuwe solliciteren' lees meer >
 • 30 jan. 2014 ‐ Arvato Benelux B.V. opent vestiging in Maastricht lees meer >
 • 26 nov. 2013 ‐ Arvato Benelux Expands Its Network Of Sites lees meer >
 • 01 sep. 2013 ‐ Arvato verlengt Benelux contract met Zalando lees meer >
 • 07 aug. 2013 ‐ Organisatie-en cultuur verandering bij Arvato lees meer >
 • 24 apr. 2013 ‐ Arvato behaalt COPC-certificaat lees meer >
 • 18 feb. 2013 ‐ Professionalisering in klantenservice via Sociale Media lees meer >L o a d i n g . . .

Professionalisering in klantenservice via Sociale Media

18 feb. 2013

News Image

Om het online klantdialoog van haar klanten nog beter te kunnen faciliteren en optimaliseren werkt Arvato met het Sociale Media Management Platform van Media Injection. Hierdoor is het mogelijk om via sociale media dezelfde kwaliteit en efficiëntie aan te bieden als klassieke klantenservice via telefoon of e-mail.

Met het geïntegreerde platform van Media Injection hebben de klantenservice agents van Arvato meer grip op de grote volumes aan binnenkomende berichten via de verschillende kanalen. Om dit goed te managen is waar veel grote bedrijven moeite mee hebben, vooral ook om de response tijd en kwaliteit te kunnen bewaken. De eindklanten van Arvato profiteren doordat er een compleet geïntegreerde klantenservice ervaring wordt geboden, waarbij de service consistent is over alle touchpoints (telefoon, (e-)mail en sociale media, in combinatie met overzichtelijke rapportages over de performances.

360 graden social enterprise management platform
Naast het klanten service management biedt het platform juist ook mogelijkheden voor social media content & campagne management waarbij ook de online gesprekken op het internet gemonitord kunnen worden. Dit sluit volledig aan op Arvato’s Marketing Services dienstverlening aangezien alle relevante onderdelen die nodig zijn voor het managen en efficiënt uitvoeren van een succesvolle social media strategie samengevoegd zijn in één overzichtelijk dashboard. Dit maakt het mogelijk voor Arvato om voor haar klanten zogenaamde webcare efficiënt te managen, klantcommunities te beheren en inzichten te verkrijgen in de performance. Via de dynamische en real time rapportages kunnen zo de prestaties worden geoptimaliseerd voor een nog betere klantenservice.

‘Met de mogelijkheden van Media Injection en onze eigen marketing- en klantenservicediensten slaan we de brug tussen marketing en service. Juist in een wereld waarin consumenten één gezicht verwachten van bedrijven, faciliteert dit nieuwe platform nog beter het ontzorgen op het gebied van eindklantprocessen.’ aldus Marceline Beijer, CEO Arvato Benelux.

Over Arvato;

Outsourcing partner Arvato is een toonaangevende dienstverlener van effectieve totaaloplossingen op het gebied van Customer Services, Credit Management Services, Marketing & Data Services en International Supply Chain Management voor markten in Europa en buiten Europa.

Arvato beschikt over een uitmuntend netwerk van meer dan 37.000 medewerkers werkzaam in 35 landen wereldwijd. In Nederland heeft Arvato vestigingen in Abcoude, Amstelveen, Venlo en Venray.

Arvato is onderdeel van Arvato AG, de media service provider van Bertelsmann AG, één van de grootste internationale media concerns. Andere bekende Bertelsmann ondernemingen in Nederland zijn RTL Nederland en G+J Uitgeverij.

Voor meer informatie: www.arvato.nl of neem contact op met Jeroen van den Berg via +31 (0)88 - 88 78 300 of via e-mail:Jeroen.vandenBerg@arvato.nl.

Over Media Injection;

Een Europese provider van social media software & services die de efficiency, productiviteit en performance van social enterprises optimaliseert.

Het Social Enterprise Management Platform is een geïntegreerde oplossing die door de gehele organisatie gebruikt kan worden om een social media strategie uit te voeren. Waarbij bedrijven, op basis van social media intelligence, meer grip krijgen op de in rap tempo veranderende communicatie tussen bedrijven en klanten.

Media Injection werkt voor veel Europese Top 100 bedrijven, en heeft kantoren in Amsterdam en Düsseldorf.

Voor meer informatie: www.mediainjection.com of contact opnemen met Ralph van Hooijdonk via telefoonnummer +31-621115997 of via mail: ralph@mediainjection.com

© Arvato Benelux: a Bertelsmann company - Designed and Developed by Harver