Nieuws

Het laatste nieuws rondom Arvato

Latest News Image
Arvato verzorgt klantenservice Rituals ...
17 mei 2017
Begin deze maand zijn we live gegaan met Rituals met teams in Maastricht én op het Rituals hoofdkantoor in Amsterdam.
lees meer >
Schiphol viert COPC-certificering
16 mei 2017
News Image
Het is feest deze bij het Schiphol-account van Arvato. Aanleiding is het behalen van het COPC-certificaat afgelopen maandag (1 ...
lees meer >
De TalentPitch is vernieuwd
21 dec. 2016
News Image
Vandaag hebben wij een geheel nieuwe TalentPitch gelanceerd. Zowel het ontwerp als de games en filmpjes zijn volledig vernieuwd, ...
lees meer >
Kom langs en maak kennis met Arvato!
21 okt. 2016
News Image
Een baan in een klantenservice omgeving, vaak weet je niet precies wat je je daarbij voor moet stellen. Daarom willen we je graag ...
lees meer >
Meer nieuws
 • 04 dec. 2015 ‐ Customer Service Valley start nieuwe mbo-klas lees meer >
 • 29 okt. 2015 ‐ Arvato kondigt strategische uitbreiding in Nederland aan lees meer >
 • 07 okt. 2015 ‐ And the OBIaward for proactive webcare goes to… lees meer >
 • 30 sep. 2015 ‐ Customer Service Valley stimulans voor economie en arbeidsmarkt lees meer >
 • 03 jul. 2015 ‐ Arvato contracteert nieuwe klant voor Maastricht locatie lees meer >
 • 25 jun. 2015 ‐ Arvato to Manage European E-fulfilment for Rituals Cosmetics lees meer >
 • 09 mrt. 2015 ‐ Arvato, Vodafone, Q-Park en gemeente Maastricht starten Customer Service Valley lees meer >
 • 06 jan. 2015 ‐ Wereldwijd succes binnen de supply chain lees meer >
 • 16 okt. 2014 ‐ Uitgelicht in Open Outsourcing: Twitter als contactkanaal voor Informatie Rijksoverheid lees meer >
 • 02 jun. 2014 ‐ Harver in samenwerking met Arvato Benelux is genomineerd voor Call Center Week Excellence Awards USA lees meer >
 • 22 mei 2014 ‐ Hoge kwaliteit van klantcontact beloond met drie COPC-certificaten lees meer >
 • 29 apr. 2014 ‐ Aanstormende talenten gezocht! lees meer >
 • 25 apr. 2014 ‐ Arvato Benelux en Harver winnen de NCCA HRM Award lees meer >
 • 30 jan. 2014 ‐ 'Gamen is het nieuwe solliciteren' lees meer >
 • 30 jan. 2014 ‐ Arvato Benelux B.V. opent vestiging in Maastricht lees meer >
 • 26 nov. 2013 ‐ Arvato Benelux Expands Its Network Of Sites lees meer >
 • 01 sep. 2013 ‐ Arvato verlengt Benelux contract met Zalando lees meer >
 • 07 aug. 2013 ‐ Organisatie-en cultuur verandering bij Arvato lees meer >
 • 24 apr. 2013 ‐ Arvato behaalt COPC-certificaat lees meer >
 • 18 feb. 2013 ‐ Professionalisering in klantenservice via Sociale Media lees meer >L o a d i n g . . .

Arvato verlengt Benelux contract met Zalando

01 sep. 2013

News Image

Abcoude september, 2013

Arvato verlengt Benelux contract met Zalando en breidt uit met Duitsland & Frankrijk

Ook de komende drie jaar verzorgt Arvato Benelux de customer service van Zalando, Europa's grootste online schoenen- en moderetailer. De overeenkomst is uitgebreid naar in totaal drie talen en vier landen.

De samenwerking van Zalando en Arvato Benelux startte begin 2011 met de klantenservice voor Nederland en België (Nederlands-talige deel). Inmiddels is het team gegroeid van 10 naar 35 klantenservicemedewerkers. Voor Zalando is nu de tijd rijp om een langer contract aan te gaan, voor drie jaar, en de diensten uit te breiden. Naast de customer service voor Nederland en België, gaat Arvato Benelux nu ook de klantcontacten voor Frankrijk en Duitsland verzorgen.

Internationaal team

Arvato zet voor Zalando een internationaal klantenserviceteam in van ruim 200 medewerkers, die werken vanuit Venlo, Metz (Frankrijk) en Duisburg (Duitsland). De Franse en Duitse collega's worden hiervoor door Arvato Benelux en Zalando getraind. Naast de customer service ondersteunt Arvato Zalando bij incassowerkzaamheden via Arvato Infoscore voor Nederland, Belgie, Duitsland en Zwitserland.

Marc Noortman (CCO, Arvato Benelux): “De keuze van een premium brand als Zalando voor Arvato is een belangrijke stap in de verdere internationalisering van ons klantenportfolio. Trots zijn we ook op de nauwe samenwerking tussen de verschillende landen binnen Arvato, die heeft geleid tot dit strategische partnership.”

Samenwerking en vertrouwen

De internationale dienstverlening van het Arvato concern is één van de aspecten die meewoog in de keuze van Zalando voor Arvato Benelux. Het leveren van een stabiele kwaliteit binnen de vereiste service levels is van het grootste belang. Ook waardeert Zalando de samenwerking doordat Arvato actief met ideeën en oplossingen komt voor verbetering en voor kostenbesparing.

Eva Scholtes (Key Accountmanager): “Zalando is een klant met een fantastische dynamiek. De samenwerking is goed en er is een groot wederzijds vertrouwen. Daardoor zijn we in staat om een stabiele hoge kwaliteit te bieden en continu in te springen op ontwikkelingen. We kijken ernaar uit om Zalando deze kwaliteit ook te bieden vanuit de verschillende locaties in Europa.”

Over Zalando

Zalando.nl is Europa’s grootste online retailer op het gebied van schoenen en fashion. Het omvangrijke assortiment voor dames, heren en kinderen bevat zowel bekende trendmerken als felbegeerde designerlabels – in totaal werkt Zalando samen met meer dan 1.500 merken. Naast schoenen en kleding horen ook exclusieve accessoires, woonproducten en sportartikelen tot het assortiment. Zalando werd in 2008 in Duitsland opgericht en is inmiddels actief in 14 Europese landen.

Over Arvato

Outsourcing partner Arvato is een toonaangevende dienstverlener van effectieve totaaloplossingen op het gebied van Customer Services, Credit Management Services, Marketing & Data Services en International Supply Chain Management voor markten in Europa en buiten Europa. Arvato beschikt over een uitmuntend netwerk van meer dan 37.000 medewerkers werkzaam in 35 landen wereldwijd. In Nederland heeft Arvato vestigingen in Abcoude, Amstelveen, Venlo en Venray.

Arvato is onderdeel van Arvato AG, de media service provider van Bertelsmann AG, één van de grootste internationale media concerns. Andere bekende Bertelsmann ondernemingen in Nederland zijn RTL Nederland en G+J Uitgeverij.

© Arvato Benelux: a Bertelsmann company - Designed and Developed by Harver